1-نفصل ربع كمية الجمبرى ونخلط الباقى مع كل المكونات ونضربهم فى
الكبة 2-ندق ربع كمية الجمبرى دق خفيف او نفرمهم با ستخدام اصابع اليد
ونضيفهم الى الخليط ونعجنهم 3- يشكل اصابع ويقلى فى الزيت 4-نصف الكمية تقدم فى طبق مع البقدونس 5- والباقى يوضع فى صلصة الطماطم -لعمل الصلصة (نسخن قليل من الزيت ويضاف البصل المفرى حتى يصفر نضيف الطماطم ونتبلها بقليل من الملح والفلفل والكمون وشطة حسب الرغبة )
وبالهنـــــــــــــــــا
ساره عضو فعال
عدد الرسائل : 420 السٌّمعَة : 4 نقاط : 6227
موضوع: رد: كفتة الجمـــــــــــــــــــبـرى الجمعة 17 أبريل 2009, 1:26 am